Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT EINDIGT NA EEN SPANNENDE WEDSTRIJD GELIJK

  WEDSTRIJDVERSLAG    ALBATROS 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT  1  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen zaterdag speelt de selectie van Merwede/Multiplaat tegen Albatros in Zwijndrecht. Helaas wist Merwede/Multiplaat 2 geen punten mee te nemen vanuit Zwijndrecht. Merwede/Multiplaat 1 verdiende na een spannende wedstrijd toch een punt.

Merwede/Multiplaat 1 startte de wedstrijd met twee doelpunten van Rianne Swets en Jeffrey van Son. Albatros scoorde mee, waardoor de stand telkens gelijk bleef aan elkaar. Dit zorgde ervoor dat het met de rust gelijk stond, 9-9. Merwede/Multiplaat 1 lukte het om in de tweede helft voor te komen te staan met een verschil van 5 punten. Bij Albatros deden ze hard hun best om de stand kleiner te maken, waardoor het de laatste minuten nog erg spannend was. De stand in de laatste paar minuten was 16-18. Door overtredingen van Merwede/Multiplaat kreeg Albatros twee strafworpen mee, waardoor de stand gelijk werd gemaakt en de wedstrijd werd afgefloten met een uiteindelijk score van 18-18.

Volgende week speelt de selectie van Merwede/Multiplaat op eigen terrein tegen Vriendenschaar. Het tweede speelt om 13:00 uur en het eerste om 14:45 uur.

Doelpunten: Jeffrey van Son 5; Dennis van Eijl 5; Robbert Bakker 2; Rianne Swets 2; Fleur Janmaat 2; Ashley Kleijwegt 1; Steven Bakker 1.


Foto: Bernadette Struijk
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca