Korfbalvereniging Merwede Sliedrecht   Volg ons op Twitter   Like ons op Facebook   Bekijk video's op Youtube  
       
       
         
     
       Home          Vereniging         Veldcompetitie          Zaalcompetitie          Nieuws          Sponsoring          Contact      
               
     
Snel naar
Teams
Verslagen
Teams
Verslagen
 
 
Merwede maatje te groot voor EKVA
 
  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE 1 - EKVA 1      
 

Op de dag van de finale van de korfballeague in de Ziggo Dome, speelde Merwede een vroege thuiswedstrijd tegen EKVA. Scorend bleek het Merwede voor de wind te gaan. Ook verdedigend had de ploeg zijn zaakjes goed voor elkaar. Resultaat was een 22-8 overwinning. Met nog 4 competitierondes te gaan, blijft Merwede aan kop. Concurrent HKC wist maar nét Sparta van zich af te schudden (8-9) waardoor de voorsprong 2 punten blijft.

Merwede begon goed aan de wedstrijd en kwam op een 2-0 voorsprong. De thuisploeg liet zien dat het de betere ploeg was van de twee en liep snel uit naar een 7-1 voorsprong. Merwede speelde goed en stond verdedigend als een huis. De voorsprong van zes punten was ook de voorsprong bij de rust. Beide ploegen zochten de kleedkamers op bij een stand van 10-4.

In het begin van de tweede helft kon EKVA de schade beperken en wist zelfs de achterstand te verkleinen naar vier punten (12-8). Het achtste doelpunt van EKVA bleek later ook het laatste doelpunt dat de gasten uit Almere wisten te maken. De Merwedianen scoorden er nog wel rustig op los en liepen steeds verder uit. Anne Marie Mosterd en Christy Redelijkheid kwamen nog in het veld voor Jolanda Redelijkheid en Iris van Eijl. De scheidsrechter gaf het eindsignaal bij een stand van 22-8.

Aankomende zaterdag speelt Merwede een uitwedstrijd tegen HKC. HKC is de enige concurrent nog en staat twee punten achter Merwede. Het belooft dus een topper te worden. Aanvang wedstrijd: 15.30

Scores
Kevin (9), Iris (5), Tessa, Steven en Ramon (2), Simone en Robbert (1)

 
       
       
                 
       
Vereniging Competitie Sponsoring Contact Copyright © - SKC Merwede

 

Geschiedenis
Bestuur
Commissies
Vertrouwenspersoon
Lid worden
Contributie
Lidmaatschap opzeggen
Presentatiegids
Activiteiten
Maatschappelijke stage

 

Veldcompetitie
Zaalcompetitie
Selectie
Teams
Scheidsrechters
Afmelden (wedstrijd)

 

Beleid
Teamkleding
Reclamebord
Adverteren
Bal van de wedstrijd
Websitesponsor
Alle sponsoren

 

Adres
Accommodaties
Contactpersonen
Lid worden
Lidmaatschap opzeggen

Alle rechten voorbehouden

Webdesign: Devaca - Creative Support