Korfbalvereniging Merwede Sliedrecht   Volg ons op Twitter   Like ons op Facebook   Bekijk video's op Youtube  
       
       
         
     
       Home          Vereniging         Veldcompetitie          Zaalcompetitie          Nieuws          Sponsoring          Contact      
               
     
Snel naar
Teams
Verslagen
Teams
Verslagen
 
 
Merwede D1 naar het NK!
 
  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE  D1      
 

Al vroeg op de ochtend van de kampioenswedstrijd van Merwede 1, begon er nog een sprookje op de korfbalvelden. De jongens en meiden van D1 hebben een ongekende prestatie geleverd. Met nog 1 wedstrijd te gaan in de hoofdklasse is al zeker dat Merwede geplaatst is voor het Nederlands Kampioenschap!

Nog nooit in de historie van Merwede is dit een D-team gelukt. Onder leiding van Willemiek en Bernadette is er een (h)echt team gesmeed die al vaak bloedstollende potjes korfbal gespeeld heeft het afgelopen jaar. Op zaterdag 6 juni wordt er in de Lier (bij Valto) het NK D-jeugd georganiseerd, waar we natuurlijk hoge ogen willen gooien!

INFORMATIE OVER ZATERDAG 6 JUNI
Net zoals een aantal jaren met de B1 is er ook dit keer een bus geregeld voor spelers en supporters. We vertrekken om 08.30 uur (officiële opening is om 10.25 uur) vanaf de kantine. Na het toernooi vertrekt de bus weer om 17.30 uur uit de Lier. Wil je mee, mail dan naar Bernadette (theober@planet.nl) of schrijf je deze week nog in op de intekenlijst die in de kantine hangt. De kosten zijn 10 euro per persoon, contant te betalen bij vertrek. Natuurlijk is het het leukste als we zoveel mogelijk in het rood/wit er heen gaan!

Op eigen vervoer richting de Lier gaan is natuurlijk ook mogelijk, we hopen op zoveel mogelijk supporters en op een succesvol toernooi! Zoals gezegd is de organisatie in handen van korfbalvereniging Valto uit De Lier, alles over het toernooi is hier te vinden!

Foto's van de wedstrijd

Merwede D1 naar het NK

 
       
       
                 
       
Vereniging Competitie Sponsoring Contact Copyright © - SKC Merwede

 

Geschiedenis
Bestuur
Commissies
Vertrouwenspersoon
Lid worden
Contributie
Lidmaatschap opzeggen
Presentatiegids
Activiteiten
Maatschappelijke stage

 

Veldcompetitie
Zaalcompetitie
Selectie
Teams
Scheidsrechters
Afmelden (wedstrijd)

 

Beleid
Teamkleding
Reclamebord
Adverteren
Bal van de wedstrijd
Websitesponsor
Alle sponsoren

 

Adres
Accommodaties
Contactpersonen
Lid worden
Lidmaatschap opzeggen

Alle rechten voorbehouden

Webdesign: Devaca - Creative Support