Korfbalvereniging Merwede Sliedrecht   Volg ons op Twitter   Like ons op Facebook   Bekijk video's op Youtube

Home          Vereniging         Veldcompetitie          Zaalcompetitie          Nieuws          Sponsoring          Contact

Teams
Verslagen

Klinkende zege voor Merwede G1

WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE  G1

Op de zaterdag dat Merwede D1 het kampioenschap en daarmee deelname aan het NK veilig stelde en Merwede 1 kampioen werd hield het G1 team de kampioenskansen ook overeind.

Met een klinkende 9-2 overwinning op Wion werd de grootste zege in het bestaan opgetekend. De wedstrijd tegen Wion begon heel voortvarend. Alex maakte al snel 1-0 en niet lang daarna scoorde Koen. Na de vakwissel maakte Femmie er met 2 treffers 4-0 van. Joram scoorde de vijfde en koen maakte er zelfs 6-0 van. Wion wist vlak voor rust ook de korf te vinden en dus gingen we met 6-1 rusten. In de tweede helft ging het allemaal wat moeizamer. Daniel maakte er nog wel vrij vlot 7-1 van maar het duurde daarna wat langer totdat Koen scoorde. Nadat Wion er 8-2 van had gemaakt wist Melvin de eindstand op 9-2 te bepalen. Als G1 de laatste wedstrijd tegen Movado met 3 doelpunten verschil kan winnen en Dijkvogels gelijkspeelt of verliest zijn zij voor de eerste keer kampioen in de hoogste klasse.