Korfbalvereniging Merwede Sliedrecht   Volg ons op Twitter   Like ons op Facebook   Bekijk video's op Youtube

Home          Vereniging         Veldcompetitie          Zaalcompetitie          Nieuws          Sponsoring          Contact

Teams
Verslagen

Merwede G1 grijpt net naast de titel

WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE  G1

G1 ging zaterdag voor de laatste wedstrijd naar Dordrecht om daar Movado G1 te ontmoeten. Men wist dat bij winst op Movado en puntverlies van Dijkvogels het kampioenschap gloorde.

De spanning was in de eerste helft goed zichtbaar. Veel verkeerd geplaatste ballen leverde te veel balverlies op maar ondanks dat waren we wel de bovenliggende partij. Halverwege de eerste helft wist Alex Merwede op voorsprong te zetten. Movado kreeg door goed verdedigen niet veel kansen, maar mocht voor de rust nog wel een strafworp nemen. Deze werd gemist dus konden we met een voorsprong gaan rusten.

In de tweede helft was het wat meer ontspannen en kwam Movado alleen nog maar tot wat pogingen van afstand. Koen bracht Merwede op een 2-0 voorsprong. Na de vakwissel kwamen er nog vrij veel kansen, maar alleen Melvin kwam met een uitstekende doorloop nog tot scoren. Deze 3-0 overwinning was bij een gelijkspel of verlies van Dijkvogels tegen Tempo voldoende geweest om kampioen te worden. Helaas moesten we de spelers na de wedstrijd teleurstellen want Dijkvogels won met 3-2. Met een mooie tweede plaats kunnen we terugkijken op een goed seizoen.