Korfbalvereniging Merwede Sliedrecht   Volg ons op Twitter   Like ons op Facebook   Bekijk video's op Youtube  
       
       
         
     
       Home          Vereniging         Veldcompetitie          Zaalcompetitie          Nieuws          Sponsoring          Contact      
               
     
Snel naar
Teams
Verslagen
Teams
Verslagen
 
 
Merwede opent het seizoen met ruime winstpartij op PSV
 
  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE 1 - PSV 1      
 

Na een seizoen met zowel op het veld als in de zaal een tweede plaats in de competitie, is het duidelijk dat Merwede opnieuw mee moet en wil doen om het kampioensschap. In de seizoensouverture kwam PSV uit Eindhoven op bezoek. Merwede was hierin duidelijk de bovenliggende partij en speelde naar een 19-7 overwinning.

De tegenstander was een onbekende voor de Sliedrechters, maar dat verlaagde de druk niet om de competitie te beginnen met een overwinning.

De Merwedianen schoten uit de startblokken door na twee vloeiende aanvallen een 2-0 voorsprong te noteren. Daarna had Merwede, ondanks de goede mogelijkheden, meer moeite om de korf te vinden. Hierdoor kon ook PSV op het scorebord komen. De vakwissel leidde wederom tot 2 doelpunten voor Merwede. Het goede spel van Merwede werd voortgezet tot de rust, waardoor beide teams de kleedkamers op gingen zoeken met een 13-2 ruststand.

Het doel om het goede spel voort te zetten en dit te blijven uitdrukken in de score, werd slechts gedeeltelijk bereikt. Ondanks dat het spel van de tweede helft iets minder was, werden nog steeds voldoende mogelijkheden gecreëerd. Echter, de afronding was in de tweede helft minder dan in de eerste helft. Verdedigend had Merwede heel de wedstrijd de zaken wel goed op orde, waardoor uiteindelijk een verdiende 19-7 overwinning op PSV werd behaald. Manouk Kraaijeveld speelde de laatste 10 minuten nog mee voor Sanne Verdoorn.

De volgende wedstrijd wordt doordeweeks gespeeld. Zowel Merwede 1 en 2 gaan woensdag 10 september op bezoek bij ODO Maasland. Merwede 2 speelt om 19:00, waarna Merwede 1 om 20:30 zal beginnen.

Scores:
Kevin van Beest 5, Steven Bakker 3, Iris van Eijl 3, Sanne Verdoorn 3, Robbert Bakker 2, Dik Bikker 2 en Tessa Visser 1.

Sliedrecht Vandaag was ook aanwezig en heeft verslag gedaan, inclusief foto's. Klik op de foto om het te bekijken!

 
       
       
                 
       
Vereniging Competitie Sponsoring Contact Copyright © - SKC Merwede

 

Geschiedenis
Bestuur
Commissies
Vertrouwenspersoon
Lid worden
Contributie
Lidmaatschap opzeggen
Presentatiegids
Activiteiten
Maatschappelijke stage

 

Veldcompetitie
Zaalcompetitie
Selectie
Teams
Scheidsrechters
Afmelden (wedstrijd)

 

Beleid
Teamkleding
Reclamebord
Adverteren
Bal van de wedstrijd
Websitesponsor
Alle sponsoren

 

Adres
Accommodaties
Contactpersonen
Lid worden
Lidmaatschap opzeggen

Alle rechten voorbehouden

Webdesign: Devaca - Creative Support