Korfbalvereniging Merwede Sliedrecht   Volg ons op Twitter   Like ons op Facebook   Bekijk video's op Youtube  
       
       
         
     
       Home          Vereniging         Veldcompetitie          Zaalcompetitie          Nieuws          Sponsoring          Contact      
               
     
Snel naar
Teams
Verslagen
Teams
Verslagen
 
 
Merwede kent geen problemen tegen DOT/Oss Klaverblad Verzekeringen
 
  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE 1 - DOT Oss 1      
 

 Afgelopen zaterdag stond er een thuiswedstrijd op het programma met als tegenstander DOT uit Oss. Dit was tevens de laatste thuiswedstrijd voordat men naar de zaal gaat. Volgende week wordt de eerste helft van de veldcompetitie afgesloten met een uitwedstrijd.

Foto's van de wedstrijd zijn hier te vinden (gemaakt door Anouk)

Merwede begon goed aan de wedstrijd en wist de korf al snel te vinden. Merwede produceerde goede aanvallen en had verdedigend alles onder controle. Merwede wist naar een stand van  8-2 uit te lopen, waarbij de dames verantwoordelijk waren voor alle 8 de doelpunten. Door onnodige fouten aan de kant van Merwede bleef DOT bij. Het De Groot en Schagen-team rondde de vele kansen niet af en kon daardoor niet al in de eerste helft de genadeklap geven aan DOT. De ruststand werd bereikt bij een stand van 10-6.

In het eerste stuk van de tweede helft kon DOT nog bij blijven en wist het gat te verkleinen naar 3 punten (11-8). Het was hierna Merwede die een stap extra ging doen en eenvoudig wegliep bij de tegenstander. Er werd maar liefst 7 maal op rij gescoord waardoor Merwede uitliep naar een stand van 18-8. In de laatste minuten werd Ramon van Meeteren nog vervangen voor Steven Bakker. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld en de wedstrijd eindigde bij een stand van 19-10.

Met nog één wedstrijd te gaan in de 1e helft veldcompetitie is Merwede door deze overwinning zeker van de koppositie tot de zaal. In de laatste wedstrijd voor de zaal en in de komende wedstrijden na de zaal, zal Merwede met hand en tand de koppositie moeten verdedigen. De laaste wedstrijd voor de zaal is een uitwedstrijd tegen Juliana op natuurgras. Aanvang van de wedstrijd is 19.00.

Scores:
NKevin van Beest (6) | Iris van Eijl en Simone de Graaf (3) | Jolanda Redelijkheid, Robbert Bakker en Tessa Visser (2) | Dik Bikker (1)

 
       
       
                 
       
Vereniging Competitie Sponsoring Contact Copyright © - SKC Merwede

 

Geschiedenis
Bestuur
Commissies
Vertrouwenspersoon
Lid worden
Contributie
Lidmaatschap opzeggen
Presentatiegids
Activiteiten
Maatschappelijke stage

 

Veldcompetitie
Zaalcompetitie
Selectie
Teams
Scheidsrechters
Afmelden (wedstrijd)

 

Beleid
Teamkleding
Reclamebord
Adverteren
Bal van de wedstrijd
Websitesponsor
Alle sponsoren

 

Adres
Accommodaties
Contactpersonen
Lid worden
Lidmaatschap opzeggen

Alle rechten voorbehouden

Webdesign: Devaca - Creative Support