Korfbalvereniging Merwede Sliedrecht   Volg ons op Twitter   Like ons op Facebook   Bekijk video's op Youtube

Home          Vereniging         Veldcompetitie          Zaalcompetitie          Nieuws          Sponsoring          Contact

Teams
Verslagen

Valto en Merwede delen de punten

WEDSTRIJDVERSLAG   VALTO 1 - MERWEDE 1

Met de verloren kampioenswedstrijd van twee jaar geleden in het achterhoofd, bezocht Merwede afgelopen zaterdag Valto uit de Lier. Dit seizoen treffen de beide ploegen elkaar een klasse hoger en beloven het twee spannende confrontaties te worden. De eerste bleef echter onbeslist; in sporthal Vreeloo werd het 19-19.

Er moest een goed gevolg gegeven worden aan de overwinning van vorige week. Beide ploegen gingen gelijk op en er werd flink gescoord. Tot 5-5 was het Valto die steeds een kleine voorsprong had, maar hierna was het Merwede die aan de goede kant van de score stond. Pas aan het eind van de eerste helft konden de Merwedianen een gaatje van drie punten slaan en gingen met een stand van 10-13 rusten.

In het begin van de tweede helft kwam Valto weer op gelijke hoogte (14-14). Maar opnieuw was het de ploeg uit Sliedrecht die een voorsprong kon nemen van 15-19. Helaas voor Merwede kon de voorsprong niet vastgehouden worden en vlak voor het laatste eindsignaal scoorde de thuisploeg de gelijkmaker (19-19). Na dit doelpunt floot de scheidsrechter af, waardoor Merwede zich tekort deed door maar één punt mee naar Sliedrecht te nemen. Aanstaande zaterdag speelt Merwede wederom een uitwedstrijd. Ditmaal is DES uit Delft de tegenstander. Aanvang wedstrijd 20.20