Korfbalvereniging Merwede Sliedrecht   Volg ons op Twitter   Like ons op Facebook   Bekijk video's op Youtube

Home          Vereniging         Veldcompetitie          Zaalcompetitie          Nieuws          Sponsoring          Contact

Teams
Verslagen

Merwede G1 wint spannende wedstrijd

WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE G1

Wion G1 kwam zaterdag naar de Lockhorst voor een spannende wedstrijd. Wij speelden helemaal niet zo slecht en kregen ook veel kansen maar wisten niet te scoren. De gasten deden dit veel beter en maakten uit minder kansen wel 3 doelpunten. Zo stonden we in de eerste helft op een 3-0 achterstand voordat wij via Melvin eindelijk ook een doelpunt wisten te maken. Abby wist daarna te profiteren van een foutje van haar tegenstander en Koen maakte nog voor de rust dat we weer gelijk kwamen met Wion. In de tweede helft wist Alex uit een strafworp te scoren en maakte Femmie een doorloop goed af. Wion gaf zich zeker niet gewonnen en maakte er 5-4 van met een afstandschot. Gelukkig maakte Joram er weer een en leek het er op dat we wel gingen winnen. Niets was minder waar want Wion kwam weer goed terug en kwam via 2 treffers weer op een 6-6 gelijke stand. In de laatste 5 minuten was het een schot van Koen die ons de volle winst bracht in een leuke spannende wedstrijd. Op 10 januari 2015 gaan we weer verder met de wedstrijd tegen Movado in Dordrecht.