Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE SPONSOR:
GROENENDIJK ONDERWIJSADMINISTRATIE

  GEPUBLICEERD OP   23 NOVEMBER 2016  |  MEER NIEUWS..  
     
  Groenendijk Onderwijsadministratie ondersteunt als sponsor de komende 3 jaar Merwede/Multiplaat. Vorige week is daarvoor een contract getekend door Jolanda Redelijkheid van het 1e team van Merwede/Multiplaat en werkzaam bij Groenendijk Onderwijsadministratie én directeur Stephan Breur van Groenendijk.
 Nieuwe sponsor: Groenendijk Onderwijsadministratie

Groenendijk Onderwijsadministratie is de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een middelgrote dienstverlener voor het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, samenwerkingsverbanden en organisaties voor kinderopvang en peuterspeelzalen. Zij verzorgen de personeels- en salarisadministratie en de financiële administratie. Daarnaast verlenen zij ambtelijke en secretariële ondersteuning aan besturen en adviseren zij directeuren en bestuurders o.a. bij het ontwikkelen van beleid, juridische trajecten en vraagstukken rondom huisvesting en functiewaardering. Zij bieden ook dienstverlening aan via Groenendijk Flex Service. Hiermee behoudt u meer ruimte als het gaat om de inrichting van uw flexibele schil. Deze dienst voldoet aan alle strenge eisen op dit gebied. De werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame mensen, waarbij de kernwoorden “betrouwbaar”, “deskundig” en “klantgericht” prominent aanwezig zijn.

Voor meer informatie over de sponsoringmogelijkheden kan contact opgenomen worden met Merwede/Multiplaat via nummer 06-55 08 18 87 of sponsoring@skcmerwede.nl
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca