Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

INZAMELAVOND ROMMELMARKT OP 14 DECEMBER

  GEPUBLICEERD OP   7 DECEMBER 2016  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zoals jullie op de foto hieronder kunnen zien, is er inmiddels al aardig wat “rommel” verzameld. Woensdag 14 december is het weer zover. We zijn dan in de loods aanwezig om nieuwe “rommel” in ontvangst te nemen en te sorteren. Het adres is Baanhoek 4.

Geef het even aan via rommelmarkt@skcmerwede.nl of je van plan bent om zelf spullen te brengen. Wij zorgen dan dat er iemand op tijd aanwezig is. Heb je veel spullen, dan kunnen we de “rommel” ook bij je ophalen. Stuur dan ook even een e-mail met de adresgegevens. Wij komen die avond dan bij je langs.

De avond zelf kunnen we wel wat hulp gebruiken met sorteren en met het ophalen van de spullen. Er zijn nl. een aantal leden van de rommelmarktcommissie die avond verhinderd. Het is ook weer de tijd van de kerstpakketten. Natuurlijk altijd leuk om te krijgen maar er zitten vaak ook spullen bij die je al hebt of niet mooi vindt. Wij zijn er wel blij mee. Mits de spullen uiteraard houdbaar zijn tot na de rommelmarkt (juni 2017).

Rommelmarkt 2017

Bij de eerste “rommel” die we hebben ontvangen, zaten er al heel wat leuke dingen bij. Ook bij de kleding en schoenen die we hebben gekregen om te ruilen, zaten bruikbare spullen. Omdat Marktplaats nu eenmaal meer oplevert, hebben we ook al wat van deze spullen op Marktplaats gezet. Inmiddels is er op deze manier al voor meer dan € 500,-- verkocht. Heb je zelf geen zin om iets op marktplaats te zetten of je hebt liever geen mensen aan de deur, neem contact met ons op dan kijken we naar de mogelijkheden of wij het op marktplaats kunnen zetten. De winst of een deel hiervan is dan voor de vereniging.

Een aantal kinderen wil kaarsen gaan maken voor de rommelmarkt. Heb je oude kaarsen/potjes, stuur even een e-mail en we nemen contact met je op. Andere ideeën om iets te maken, zijn ook welkom. Geef het door. Natuurlijk ook leuk om met elkaar iets te maken. Is goed voor de teambuilding!

Grote schoonmaak pas in januari? Geen nood. Ook in januari prikken we weer een datum. Exacte dag en tijdstip volgt nog. Vanzelfsprekend kunnen we ook tussendoor gewoon bij je langskomen, als je veel spullen hebt.

Groetjes, De rommelmarktcommissie 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca