Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

OPBRENGSTEN VRIENDENLOTERIJ 2017

  GEPUBLICEERD OP   2 JANUARI 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Dit jaar zijn we een samenwerking gestart met de Vriendenloterij. Van ieder lot gaat de helft van de inleg naar onze vereniging. In het eerste kwartaal haalden we hiermee ruim 600 euro op. In het tweede was dit al ruim 1000 euro en in het derde kwartaal lag dit nog iets hoger met een bedrag van 1.100 euro. Ook de extra trekking in november heeft nog eens 364 euro opgeleverd. Al met al betekent dit een bedrag van ruim 3.800 euro voor de vereniging. Een prachtig bedrag!

SPEEL MEE IN DE VRIENDENLOTERIJ:
KOOP EEN LOT!  

Speel je al mee met een lot in de VriendenLoterij en wil je met dat lot SKC Merwede/Multiplaat steunen? Dan kunt u dit wijzigen via de Ledenservice van de Vriendenloterij op het telefoonnummer 0900 - 300 1400 (€ 0,50 per gesprek). Ook als je iemand kent die al lid is van de Vriendenloterij maar geen lid is van Merwede, kan Merwede steunen door het goede doel om te zetten naar SKC Merwede/Multiplaat. Neem contact op via sponsoring@skcmerwede.nl of spreek Bernadette Struijk of Rick Boer aan.

Doe je liever niet mee aan een loterij maar draag je de vereniging wel een warm hart toe, dan is daar ook een oplossing voor. Je kan namelijk ook een donatie doen op IBANnummer NL50RABO0158054350 tnv SKC Merwede of sponsor worden. Neem hiervoor contact op via het e-mailadres sponsoring@merwede.nl. We willen hierbij de vrijwilligers danken voor hun inzet en de deelnemers danken voor hun bijdrage.


Vriendenloterij

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca