Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

SELECTIE MERWEDE/MULTIPLAAT BEKEND

  GEPUBLICEERD OP   29 AUGUSTUS 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  De afgelopen weken stonden voor de selectie van Merwede/Multiplaat in het teken van trainingen, oefenwedstrijden en toernooien. Deze voorbereidingsperiode was voor hoofdtrainer Raymond Mollet hét moment om de spelers en speelsters te leren kennen, om te bepalen wie deel uit mochten gaan maken van de selectie. Deze week hebben Raymond en Eric Netten, trainer/coach van Merwede/Multiplaat 2, bekendgemaakt met welke spelers we dit jaar de strijd aangaan.

Het eerste team van Merwede/Multiplaat gaat spelen met vijf heren en vijf dames. De heren zijn onveranderd gebleven ten opzichte van vorig seizoen: Ramon van Meeteren, Vincent Bakker, Robbert Bakker, Steven Bakker en Dennis van Eijl. Bij de dames blijven Tessa Visser en Eveline Bakker onveranderd en wordt het team compleet gemaakt met voormalig A1-speelster Rosanne Bakker en Mariëtte van der Sman en Anne Marie Mosterd, die vorig jaar in het 2e stonden en al veelvuldig met het 1e hebben meegedaan.

Door deze verschuivingen is er ook bij het 2e het een en ander gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Bij de heren is Robin Koppen toegevoegd, naast de heren van vorig jaar: Jelle Wienk, Twan van der Wetering, Mark van Eijl, Jeffrey van Son en Justin Rietveld. De vernieuwing zit hem vooral in de dames. Steffi van Wijngaarden speelde vorig jaar ook in het 2e, maar de overige drie speelsters komen uit de A1, het 3e en van een buurvereniging: Fleur Janmaat, Sharon Verheij en Sanne de Jong.

Kom jij de teams aanmoedigen? Bekijk het wedstrijdprogramma hier.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca