Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUW KUNSTGRASVELD OFFICIEEL GEOPEND

  GEPUBLICEERD OP   16 SEPTEMBER 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
  Na weken van hard werken was het afgelopen zaterdag, 15 september, zover: de officiële opening van ons nieuwe kunstgrasveld! Een mooi moment voor de vereniging, waar dan ook veel leden, maar ook sponsoren, leden van de Businessclub en gemeenteraadsleden op af kwamen. Wethouder Hanny Visser-Schlieker mocht het veld officieel openen door met een grote schaar het lint door te knippen. Dit deed zij samen met een groot aantal leden die ook allemaal gevraagd waren een schaar mee te nemen.

Voorafgaand aan het doorknippen van het lint werden de vrijwilligers die het project hebben geleid, Ad de Waard, Daan Struijk en Martin Lemmen, door voorzitter Adri Lugthart in het zonnetje gezet. Ook de verschillende partijen die de vereniging hebben geholpen om de voorbereiding op het seizoen zo goed mogelijk te laten verlopen werden nogmaals bedankt, waaronder Sporthal de Stoep en Trimclub ABC. Ook van Korfbalvereniging Triade heeft de vereniging veel hulp gehad. Het was dan ook extra mooi dat de eerste wedstrijd die na de opening gespeeld werd, een duel was tussen Merwede/Multiplaat F2 en Triade F1. De F2 van Merwede/Multiplaat wist deze wedstrijd te winnen met 9-5.

’s Middags speelde het eerste team van Merwede/Multiplaat de eerste thuiswedstrijd op het nieuwe kunstgras. Zij wisten Valto 1 te verslaan met 13-9.

Bekijk de foto's van de opening op Facebook.

Nieuwe kunstgras officieel geopend
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca