Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT C1 IN HET NIEUW

  GEPUBLICEERD OP   3 OKTOBER 2018  |  MEER NIEUWS..  
     
 

Niet alleen de trainingen en wedstrijden zijn weer hervat; ook het werven van nieuwe sponsoren gaat gewoon weer verder! Zo zal Merwede/Multiplaat C1 de komende seizoenen in een compleet nieuw tenue gaan spelen! De wedstrijdshirts en trainingspakken zijn gesponsord door Moovle BV uit Alblasserdam.

Moovle BV is een logistiek dienstverlener. Ze zorgen voor bewegende machines en apparatuur over de hele wereld. Moovle BV heeft gemak, compliance & kosten als uitgangspunt voor hun klant.

Moovle BV houdt zich bezig met het beheren van complexe logistieke projecten, het herontwerpen van uw supply chain of het coördineren van uw uitgaande distributie. Dit begint allemaal bij het samenwerken met de juiste experts. Transparante communicatie, diepgaande kennis van uw bedrijf en betrouwbare oplossingen zijn het gemak van werken met Moovle BV. ‘Move forward’ is de slogan van Moovle BV die perfect aansluit bij de visie van SKC Merwede/Multiplaat. We zijn daarom extra blij dat we dit mooie bedrijf kunnen verbinden aan onze vereniging als nieuwe sponsor! Naast het nieuwe tenue voor onze C1 zal Moovle BV ook te zien zijn in onze presentatiegids met een advertentie.

 Merwede/Multiplaat C1 gesponsord door Moovle BV

Voor meer informatie over Moovle BV zie https://www.moovle.global/


 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca