Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

STRIJDEN TOT HET BITTERE EIND TEGEN GKV ENOMICS

  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT  1 - GKV ENOMICS 1      |  UITSLAG 20-20  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen zaterdag was het de beurt aan GKV Enomics uit Gorinchem om op bezoek te komen bij SKC Merwede/Multiplaat. Een op papier vrij nieuwe tegenstander, Merwede/Multiplaat en GKV Enomics kwamen elkaar zelden tegen in competitieverband. Kijkend naar de stand in de overgangsklasse, was het Merwede/Multiplaat die in het voordeel was met 2 punten meer in de lijst dan GKV Enomics.

Het waren de rood-witten die voortvarend aan de wedstrijd begonnen. In nog geen minuut kon Eveline Bakker de 1-0 aantekenen van achter de korf. Het was oud Merwediaan Kevin van Beest die niet veel later de gelijkmaker scoorde. GKV Enomics kwam daarna gemakkelijk langszijde en zette binnen 5 minuten Merwede/Multiplaat op achterstand: 2-4. Hierna was het de beurt aan Steven Bakker, met o.a. een prachtige doorloopbal, Dennis van Eijl en Ramon van Meeteren om met 5 doelpunten de stand om te buigen naar een 7-5 voorsprong. Tot de stand van 8-8 ging het redelijk gelijk op tussen beide teams, maar het was Merwede/Multiplaat die met een voordeel van 11-9 de rust in ging.

Na de rust gingen beide ploegen verder waar ze aan begonnen waren, het scoren ging wederom gelijk op waardoor Merwede/Multiplaat de voorsprong kon behouden tot de stand van 16-15. Met twee verzilverde strafworpen wist GKV Enomics voor het eerst in de wedstrijd weer op voorsprong te komen. Met nog 7 minuten op de klok wist Dennis van Eijl weer een gelijke stand op het scorebord neer te zetten: 18-18. De 19-18 werd gemaakt door een korte kans van Eveline Bakker. Waar zij het eerste doelpunt van de wedstrijd maakte, was er nu de hoop dat haar doelpunt het laatste doelpunt van de wedstrijd zou zijn. Door twee schoten binnen een minuut tijd, verraste GKV Enomics de rood-witten door met nog 2 minuten te spelen de stand toch weer om te buigen naar een voorsprong. In de laatste minuut was daar de prachtige doorloopbal van invalster Tessa Visser, die de 20-20 eindstand betekende.

SKC Merwede/Multiplaat houdt met dit gelijkspel GKV Enomics, Vriendenschaar en Valto achter zich. Volgende week staat de laatste wedstrijd op het programma voordat de zaalcompetitie van start gaat. Dit keer is Vriendenschaar uit Hardinxveld te gast.

Scoreverloop: Steven Bakker 7, Dennis van Eijl 4, Eveline Bakker 3, Ramon van Meeteren 2, Robbert Bakker, Iris Bakker, Rosanne Bakker en Tessa Visser 1

Merwede/Multiplaat - GKV Enomics
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca