BLIK OP DE JEUGD: ZATERDAG 05-01-2019

GEPUBLICEERD OP   07 JANUARI 2019  |  MEER NIEUWS..

Een ontzettend belangrijk onderdeel van Merwede/Multiplaat: onze korfballende jeugd! Wij zijn erg benieuwd hoe de ploegen het er vanaf gebracht hebben. Vandaag de enige en eerste ploeg die in 2019 in actie is gekomen: Merwede/Multiplaat C5.

Merwede/Multiplaat C5
Bij de eerste wedstrijd van 2019 stond voor de C5 Conventus op het programma. Een voor ons nog onbekende ploeg. Na een aantal minuten konden we al op 0-1 komen en het tweede doelpunt volgde ook snel. Conventus scoorde daarna haar eerste doelpunt maar we gingen de rust in met een voorsprong van 1-4. In de tweede helft werd er maar 1 doelpunt gescoord, de eindstand was dan ook 1-5. Het was een leuke eerste wedstrijd van 2019. Helemaal omdat we een nieuw meisje in ons team hebben die voor het eerst een wedstrijd speelde en al goed mee kon doen met de rest. Al met al een goed begin van het nieuwe jaar!