BLIK OP DE JEUGD: ZATERDAG 30-03-2019

GEPUBLICEERD OP    31 MAART 2019  |  MEER NIEUWS..

Afgelopen zaterdag kwamen er weer veel jeugdteams in actie. Lees hier hoe de wedstrijd van Merwede/Multiplaat C4 is verlopen.

Merwede/Multiplaat C4
De C4 heeft afgelopen zaterdag een wedstrijd gehad tegen Albatros C4. De C4 kende een moeizame eerste helft. Verdedigend zaten ze er goed bij, maar aanvallend wilden de doelpunten maar niet vallen. Dit zorgde voor een ruststand van 1-2. Na wat oppeppers in de rust, gingen we met volle moed de tweede helft in. De verdedigers hebben ervoor gezorgd dat er maar 1 tegendoelpunt is gevallen in de tweede helft. Aanvallend ging het stukken beter dan in de eerste helft. Door goed te kijken en de juiste kansen te pakken, wist onze C4 de wedstrijd te winnen met een eindstand van 2-8. Dit betekent het einde van het zaalseizoen voor ons en gaan we ons weer richten op het buitenseizoen!