Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

KORFBALPAAL VOOR DE MERWEBOLDER

  GEPUBLICEERD OP    18 APRIL 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Vandaag is, in het bijzijn van wethouder Ben van der Plas, een nieuw geplaatste korfbalpaal onthuld op het terrein van De Merwebolder. Een initiatief vanuit onze vereniging, gesteund door gemeente Sliedrecht, om het sporten voor verstandelijk en lichamelijk beperkten in Sliedrecht beschikbaar te stellen en te promoten.

Onze vereniging biedt al meer dan 10 jaar G-korfbal aan en weet uit ervaring hoeveel plezier het sporten met zich meebrengt. We willen dan ook graag meer mensen enthousiast maken voor onze sport, om zo meer leden, maar ook begeleiders te trekken. Ook gemeente Sliedrecht wil het aanbod van sporten voor mensen met een beperking graag promoten en heeft aangegeven ons hierbij te willen helpen.

Een eerder gegeven korfbalclinic op De Merwebolder was een groot succes en leverde twee nieuwe leden voor het G-team op. Hieruit kwam al snel het idee om een korfbalpaal te plaatsen op het terrein van De Merwebolder, want hoe makkelijk is het om op je eigen terrein te kunnen ondervinden wat korfbal is en hoe leuk het is. Toen we met het idee bij de gemeente aanklopten om na te gaan of zij aan het initiatief wilde bijdragen, reageerde de gemeente direct positief.

Vandaag is de nieuw geplaatste korfbalpaal in het bijzijn van wethouder Ben van der Plas, voorzitter Adri Lugthart en verschillende huidige G-team-leden onthuld. Vanaf nu kan er op de korfbalpaal, met vier felgekleurde manden op verschillende hoogtes, geoefend worden met korfballen. We hopen dat het de bewoners van De Merwebolder veel sportplezier op zal leveren!

Korfbalpaal voor De Merwebolder
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca