Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE VOORZITTER

  GEPUBLICEERD OP   5 SEPTEMBER  |  MEER NIEUWS..  
     
  De scholen zijn weer begonnen en de eerste trainingen en oefenwedstrijden zijn al weer gespeeld. Dit jaar kon dit ‘gewoon’ op onze eigen accommodatie. Wat gaat de tijd toch snel; gelukkig zijn we de stress en ongemakken van het alternatieve voorbereidingsprogramma vorig jaar ook weer snel vergeten!

Over voorbereidingsprogramma gesproken! Zaterdag hadden we een primeur op de velden van SKC Merwede/Multiplaat; ons eerste Hypozekertoernooi. Georganiseerd door onze leden waarbij Hypozeker de hoofdsponsor was. Een mooi initiatief wanneer een zo betrokken lokale ondernemer zijn bedrijfsnaam (naast diverse reclame-uitingen in onze kantine) aan een toernooi wil verbinden. Na een zeer geslaagde dag heeft Jean-Louis Michielsen ’s middags de prijzen uitgereikt waarbij onze A-jeugd er met de eerst prijs vandoor ging: twee ballen!

Een perfecte voorbereiding en organisatie van een hele club leden; veel vrijwilligers op de been om alle posten te bemannen en een stralende dag waren voor mij dé ingrediënten om als ‘trotse voorzitter’ aanwezig te zijn. Via deze weg nogmaals dank voor ieders bijdrage.

Over bijdrage gesproken… We merken ook bij aanvang van dit seizoen dat het een hele toer blijft om alles binnen de vereniging te laten ‘draaien’. Er zijn altijd leden die om begrijpelijke redenen bepaalde taken (willen) neerleggen en niet alle posten zijn ‘ingevuld’. Het voert te ver om hier een opsomming te geven maar kijk gerust eens op de site of spreek het bestuur eens aan wanneer je iets (al zijn het maar een paar uurtjes) kan bijdragen. We kunnen dan “met elkaar” bespreken wat bij je past en wat er nodig is, zodat je iets “voor elkaar” kunt betekenen.

Voor nu wens ik alle trainers, spelers en vrijwilligers een sportief en gezond seizoen toe!

Hartelijke groet namens het bestuur,

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca