Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

SCOOR TEGEN KANKER!

  GEPUBLICEERD OP   25 SEPTEMBER 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Liever een goede buur dan een verre vriend. Zeker met het doel om geld op te halen tegen kanker. HKC-er Esther Bot-Moen haalt met verschillende acties donaties op voor het KWF. Eén van deze acties is scoren tegen kanker.

Hoe werkt de actie scoor tegen kanker? Het is heel simpel. Zaterdag 12 oktober willen wij via zoveel mogelijk regionale sportverenigingen de scores omzetten naar een donatie. Ieder team kan zich aanmelden bij mij via esthermoen@hotmail.com of 06-16848481.

Het idee is om voor iedere gescoord doelpunt op zaterdag 12 oktober geld te doneren aan het KWF. Als team mag je zelf bepalen hoeveel geld je per doelpunt wilt doneren. Dit kan € 1,00 per doelpunt zijn, maar ook € 0,10. €10,00 per score is natuurlijk helemaal goed. Wil je als team liever één vast bedrag doneren, dan kan dat ook. Zodra je je als team bij mij aanmeldt, stuur ik een mailtje terug.

Zit je niet meer op een sportvereniging en wil je ons toch sponsoren dat kan dan rechtstreeks via de volgende link https://acties.kwf.nl/fundraisers/estherbot-moen/eindhoven.

Mede namens het KWF
Dank jullie wel,

Marien, Ben & Esther

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca