Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

SHOPPEN BIJ SPONSOREN

  GEPUBLICEERD OP   19 OKTOBER 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  In de afgelopen 2 weken was het tijd om te shoppen bij onze sponsoren!

Vorige week vrijdag 11 oktober was er de VIP-avond bij Shoeby. De opkomst was redelijk, het was een gezellige avond en we konden een heel mooi bedrag bijschrijven op de rekening van de vereniging waarmee we weer een bijdrage kunnen leveren aan de (vele) plannen binnen de club. Daarnaast zijn er door Shoeby voor de Bingo van afgelopen zaterdag bonnen geschonken. Heb je niets gewonnen afgelopen zaterdag? Geen nood, want in november komt de presentatiegids uit met wederom een mooie kortingsactie van deze sponsor. Dat wordt weer shoppen. Marilyn Van Oosterhout en Mark Brouwers van Shoeby Sliedrecht, bedankt weer voor de gastvrijheid!

Afgelopen dinsdag 15 oktober was het dan de beurt aan Sportshop André Vlot. Namens deze sponsor was Jaap Vlot aanwezig samen met schoenspecialist Leon van Mizuno. Leon had diverse modellen, zelfs t/m schoenmaat 50, bij zich met onder andere de allernieuwste modellen van Mizuno. Voor ieder wat wils dus en er werd dan ook veelvuldig gepast. Ook was het mogelijk om diverse kleding te bestellen met 15% korting en kon je nog één van de laatste inschietshirts scoren met een korting van maar liefst 50%. De huidige voorraad wordt bij onze sponsor opgemaakt en vanaf 2020 zal er een nieuwe lijn komen voor de inschietshirts.
Wil je meebeslissen over de kleur/soort? Stuur dan een mail naar kleding@skcmerwede.nl. Jaap en Leon, fijn dat jullie aanwezig konden zijn en graag tot een volgende keer!

Bent u sponsor of wilt u sponsor worden en iets aanbieden aan onze leden? Neem contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@skcmerwede.nl. We denken graag met u mee!

Shoppen bij SSAV - Mizuno
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca