Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

SPEEL MEE MET DE VRIENDELOTERIJ

  GEPUBLICEERD OP   5 NOVEMBER 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Inmiddels hebben we al een aantal jaar een samenwerking met de Vriendenloterij, waardoor de teller op dit moment op 38 loten staat. Van ieder lot gaat de helft van de inleg naar onze vereniging. We ontvangen bij dit aantal dus jaarlijks ruim €3.600,-. Een mooi bedrag!

Naast dat je onze club steunt, maak je natuurlijk ook kans op leuke prijzen. Geluksvogel Rick Boer heeft vorig jaar bijvoorbeeld een Meet & Greet gewonnen met de selectie van Ajax!
Een lot kost € 13,75 per maand. Er zijn meestal 14 trekkingen per jaar. Als je het lot koppelt aan Merwede/Multiplaat ontvangt de vereniging de helft, dus € 6,88 per lot.

Gebruik onderstaande knop om mee te spelen met de Vriendenloterij, dan wordt je lot direct aan Merwede/Multiplaat gekoppeld.

Speel mee in de vriendeloterij!
KOOP EEN LOT!    

Speel je al mee met een lot in de VriendenLoterij en wil je met dat lot Merwede/Multiplaat steunen? Dan kunt u dit wijzigen via de Ledenservice van de Vriendenloterij op het telefoonnummer 088 - 020 1020. Ook als je iemand kent die al lid is van de Vriendenloterij maar geen lid is van Merwede, kan Merwede steunen door het goede doel om te zetten naar Merwede/Multiplaat.

Doe je liever niet mee aan een loterij maar draag je de vereniging wel een warm hart toe? Je kunt voor (minimaal) €10,- per jaar ook vriend van Merwede/Multiplaat worden.

We zijn nog op zoek naar een coördinator voor de Vriendenloterij en Vriend van Merwede/Multiplaat. Zie http://www.skcmerwede.nl/vacatures/. 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca