Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

NIEUWE SPONSOR: KORVER LIVING

  GEPUBLICEERD OP   19 NOVEMBER 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen vrijdag organiseerde de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) een vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van onze mooie vereniging!

De avond begon met een warme kop koffie of thee, en dat was nodig ook! De vrijwilligers werden namelijk in groepjes op pad gestuurd om een heuse speurtocht te lopen; een activiteit dat de JAC ook met regelmaat organiseert voor de jeugd. Tijdens deze speurtocht werden er allerlei vragen voorgeschoteld over onze vrijwilligers. Nadat alle groepjes weer terug waren in de kantine, kon men genieten van een lekker hapje en drankje en werden er diverse spelletjes gespeeld. Ook werd er uitbundig gebruik gemaakt van de karaokeset (wat in sommige gevallen bijna voor scheuren in de ramen zorgde!).

Over 2 jaar zal de volgende vrijwilligersavond worden geregeld door de sponsorcommissie. Nogmaals willen wij via deze weg alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en wij hopen dat zij dit vrijwilligerswerk nog lang met veel plezier voor onze mooie vereniging willen uitvoeren: met en voor elkaar!

De JAC

Klik hier om alle foto's te bekijken
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca