Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT

GEPUBLICEERD OP   23 NOVEMBER 2019  |  MEER NIEUWS..

Merwede/Multiplaat C4 nam het afgelopen weekeinde op tegen ADO C2 en Merwede/Multiplaat E6 speelde tegen Kinderdijk E6.
Het wedstrijdverslagen lees je hieronder!

Merwede/Multiplaat C4
Nadat vorige week tijdens de oefenwedstrijd nipt van HKC werd verloren, mocht Merwede/Multiplaat C4 het opnemen tegen ADO C2. De goede wedstrijd van vorige week konden we helaas niet belonen met een paar mooie doelpunten, ondanks de vele kansen die we gehad hebben. Ook tegen ADO wilde de bal niet zo makkelijk door de gele mand vallen. Bij Ado ging dat wat makkelijker en zij wisten de kansen wel af te ronden. In de tweede helft werd er naast goed aangevallen ook heel goed verdedigd en konden we ADO het eerste kwartier zelfs op 0 doelpunten houden! Helaas wisten ze in de laatste 10 minuten nog wel een aantal keer te scoren waardoor wij helaas met lege handen blijven staan.

Merwede/Multiplaat E6
23 november, de eerste competitie zaterdag. "Mijn eerste echte wedstrijd", zoals onze nieuwste speelster Annemijn tegen mij zei voor de wedstrijd. En wat was het een zware. In de E6 spelen sinds het nieuwe binnenseizoen 6 kinderen, maar uitgerekend deze wedstrijd konden Norah en Elise er niet bij zijn, waardoor we maar met zijn vieren waren. Dit konden ze wel aan dachten Denise en ik, maar toen zagen we dat Kinderdijk E6 wel 7 kinderen meebracht. We hebben de wedstrijd uitgespeeld, en Sem, Evi, Annemijn en Fenna hebben erg goed verdedigd en volgens mij een leuke eerste zaalwedstrijd gespeeld in dit (voor de 2 laatst genoemde spelers) nieuwe team. Uiteindelijk hebben we jammer genoeg met 0-3 verloren. Kennelijk hadden de kids een beetje last van plankenkoorts want met inschieten ging alles er in, maar met strafworpen nemen hebben we er helaas maar 1 gescoord en 3 tegen gehad