Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

DEELNEMERS GEZOCHT VOOR WERKGROEP: VERENIGING ROOKVRIJ

  GEPUBLICEERD OP   15 DECEMBER 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Steeds meer sportverenigingen worden rookvrij. Niet alleen binnen, maar ook buiten. Veel kinderen brengen een groot deel van hun tijd door op de sportvereniging. Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals sporters, trainers en ouders. Met een rookvrij sportterrein kunnen we het goede voorbeeld aan kinderen geven en voorkomen we bovendien het schadelijke meeroken.

Vanuit de Gemeente Sliedrecht en Youz wordt ons ondersteuning gegeven om een beleid te maken om ons sportterrein rookvrij te krijgen, in 2025 moeten alle sportterreinen rookvrij zijn. De werkgroep zal moeten kijken hoe we rookvrij kunnen worden en welk stappenplan we daarvoor kunnen uitvoeren.

Wil je mee praten, stuur een mailtje naar bestuur@skcmewede.nl dat je wilt deelnemen aan deze werkgroep.We komen in 2020 3 a 4 keer bij elkaar om het stappenplan en beleid uit te stippelen en met de uitvoering te starten, in januari zal de eerste bijeenkomst gepland worden.
Graag reageren voor 30 december 2019.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca