Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

UPDATE HERINRICHTING KANTINE

  GEPUBLICEERD OP   10 FEBRUARI 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn onze leden bijgepraat over de herinrichting van de kantine. Er is toen gesproken over het vormen van een commissie onder leiding van Walter Borsje, om te kijken naar de haalbaarheid van het project. Ondertussen is deze commissie gevormd en zijn zij hard aan de slag gegaan met het hele project. De hoogste tijd voor een update!

Commissie
Het is gelukt om een groep enthousiaste vrijwilligers bij elkaar te vinden die samen de commissie ‘Herinrichting kantine’ vormen. De commissie bestaat uit de volgende personen: Walter Borsje, Kees Cleton, Cees Korporaal, Bianca Kalis, Rob Stuy, Gerard Kraaijeveld en Ronald Roskam. Zij zijn de afgelopen periode al meerdere keren bij elkaar gekomen en zullen de komende tijd met dit project aan de slag gaan.

Werkzaamheden
In een eerdere fase is al nagedacht over het ontwerp van de kantine. Dit ontwerp is bekeken door de verschillende commissies binnen de vereniging en is op basis van de feedback verder aangescherpt. De commissie ‘Herinrichting kantine’ zal nu kijken naar de haalbaarheid van dit ontwerp, ook op economisch gebied. De voorbereidingen van deze financiële puzzel zijn opgestart en het lijkt erop dat er een gat in de begroting is van ongeveer € 30.000,-. De commissie denkt momenteel na over de manieren om dit gat te dichten en heeft hier al ideeën over.

Hoe nu verder?
Naast dat er acties opgezet zullen worden, zal er ook gezocht worden naar sponsoren, (rustend) leden en mensen met een Merwedehart, die bij kunnen dragen in de vorm van leveringen, arbeid of donaties. Er wordt een beroep gedaan op handige handjes binnen onze club, die kunnen helpen bij de uitvoering. Mocht je nu al denken, daar wil ik bij zijn; ik kan goed schilderen, sauzen, timmeren of op een andere manier helpen? Meld je dan alvast aan via vrijwilligers@skcmerwede.nl. Ondertussen werkt de commissie hard verder aan het geheel, want zij hebben zich als doel gesteld om onze nieuw ingerichte kantine in februari 2021 feestelijk te kunnen openen. Met hulp van elkaar krijgen we het vast voor elkaar om dit te realiseren!

Houd de website in de gaten voor een volgende update.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca