Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

WE GAAN VOORZICHTIG WEER WAT DOEN

  GEPUBLICEERD OP   28 APRIL 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  We gaan weer voorzichtig wat doen. Dat was de samenvatting van de laatste persconferentie van onze minister-president. Echt korfballen, trainingen, wedstrijden en de gezelligheid in ons clubhuis komt voor de zomer niet meer terug. Dat mis ik en met mij vele anderen enorm. Gewoon een bakkie koffie op de zaterdag morgen in de kantine, een glaasje fris of gezellig op de zaterdag middag met een pilsje aan de bar. Het zit er even niet is.

Alles wat we kunnen doen om de druk op de zorg te beperken moeten we op dit moment in acht nemen, dat is duidelijk! Het bestuur overlegt veelvuldig hoe we door kunnen en moeten met de vereniging. De bestuursvergaderingen werden altijd bij Marcella een de keukentafel gehouden, nu zit ieder aan de eigen keukentafel achter de laptop of tablet in de online vergadering. Gelukkig heet dat TEAMS, dat heeft dan nog ergens iets met korfbal sport te maken.

Binnen het bestuur worden de zorgen besproken. De kosten die doorlopen zijn een zorg. Onze grootste zorg is hoe we onze vereniging bij elkaar houden, hoe houden we de binding met elkaar. Wanneer kunnen we ons weer bezighouden met onze sport en de prachtige activiteiten binnen onze vereniging. Hoe werven we nieuwe leden. De aanwas bij de kangoeroe club en jongste jeugdteams stagneert in deze tijd.

Toch gebeurt er ook nog veel wel binnen de vereniging. Mensen zijn bezig om zaken te regelen voor het seizoen 2020-2021. Voorbereidingen worden alweer getroffen met oefenwedstrijden en team indelingen. Er is contact met de verhuurders van de sportzalen om deze in te huren voor de wedstrijden en trainingen. De kantine commissie gaat bekijken wat we met de voorraad kunnen doen, verwachting is dat we voor augustus ons clubhuis niet mogen gebruiken en er dus ook geen gebruik van de producten is. De voorbereiding voor de geplande renovatie van de kantine lopen door. Veld-onderhoud vindt plaats. Gesprekken zijn er over de aanleg van het warmtenet door Sliedrecht, een deel van dat net zal over ons complex moeten lopen is nu het plan en dus ook aangelegd dienen te worden. Het Pinksterkamp gaat niet door dit jaar, elk jaar weer een fantastische activiteiten die we moeten missen tijdens de komende pinksterdagen. De Pinksterkamp groep bekijkt hoe ze met de huur van de accommodatie en invulling in de toekomst verder moeten. De penningmeester bekijkt of we beroep kunnen doen op fondsen en subsidies. Om zo maar wat activiteiten binnen onze club op te noemen.

Hopen dat we spoedig met de jeugd weer wat roering op het veld gaan zien, vanaf 28 april mag er in elk geval weer iets. Ideeën of initiatieven om onze vereniging zo goed mogelijk door deze bijzondere periode te loodsen zijn altijd welkom. Wij als bestuur proberen alle leden zo goed mogelijk te informeren. Laat ons weten als er vragen zijn is of er behoefte is aan aanvullende informatie!

Met vriendelijke groeten,
namens het bestuur,

Kees Cleton
Bestuurslid Facilitaire zaken
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca