Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE VOORZITTER: CORONA-UPDATE

  GEPUBLICEERD OP   12 MEI 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
 

Gelukkig; er gebeurt weer iets op onze accommodatie!

De overheidsmaatregelen hebben effect. Het aantal nieuwe ziektegevallen blijft stabiel waardoor er kleine stapjes gemaakt kunnen worden, om te beginnen met de jeugd.


Een aantal leden hebben de richtlijnen vanuit overheid, NOC/NSF en KNKV vertaald naar een protocol voor SKC Merwede/Multiplaat waardoor er gestart kon worden met trainingsactiviteiten. Complimenten en dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

Donderdag 30 april was ik voor het eerst sinds maanden weer eens op onze accommodatie. Het zag er vreemd en onwennig uit om zo geprotocolleerd te werk te gaan, maar het is allemaal prima verlopen. Een aparte aankomst- en vertrekroute, handen desinfecteren, 1,5 meter, materialen schoonmaken…..er komt best veel bij kijken. Wát blijkt het in de praktijk toch lastig om in bepaalde situaties die 1,5 meter te handhaven!
Veel respect ook voor de trainers die niet zomaar een training uit de mouw meer kunnen schudden, maar goed moeten voorbereiden en nadenken over wat wél en niet kan!

Om eerlijk te zijn raakte het me ook wel om weer sportende kids te zien op de velden en (weliswaar met gepaste afstand) leden te spreken toen ik Coco was woensdag j.l. (Coco staat voor Corona-coördinator; een soort scheidsrechter die toezicht houdt op de regels en afspraken tijdens trainingsavonden).
Dat onze activiteiten op het veld ook onze buren niet onberoerd laten las ik in een email die ik kreeg van één van de bewoners van ‘Hof van Sliedrecht’. In de email werd aangegeven dat het hervatten én aanschouwen van de activiteiten door onze jeugd deze persoon ook raakte en hij ons veel succes wenst én de hoop uitsprak dat het blijvend is!

Fijn dat er zo met onze vereniging meegeleefd wordt!

Over de hoop dat het blijvend is én t.z.t. uitgebreid mag worden blijf ik een appél doen op ons allemaal!

Dat stapje voor stapje de maatregelen versoepeld kunnen en mogen worden hebben we aan onszelf én aan onze discipline te danken! We hebben dit goed gedaan.

Ik weet dat het niet gemakkelijk is; maar blijf je alsjeblieft bewust van de maatregelen die er nog wél zijn; hou deze in acht en hou vol zodat we met elkaar de goede kant op blijven gaan en er nieuwe stappen vooruit gezet kunnen gaan worden!

We zullen dit met elkaar en voor elkaar….nog even vol moeten houden!

Een extra hartelijke groet!

Namens het bestuur Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat

  
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca