Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

WE GAAN WEER BELLEN VOOR DE VRIENDENLOTERIJ 

  GEPUBLICEERD OP   27 SEPTEMBER 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Door miscummunicatie is de belavond van de Vriendeloterij op 28 september niet door gegaan. Op 19 oktober gaat de de nieuwe belactie plaatsvinden.

In juli hebben we een succesvolle belronde gedaan om loten te verkopen voor de Vriendenloterij.
Dit leverde maar liefst € 78,- per lot per jaar op voor onze vereniging. Vanuit de Vriendeloterij hebben we nu weer de mogelijkheid gekregen om nogmaals te gaan bellen. Alweer denkt u. Ja alweer en met een reden. Als we in de maand september met 7 personen 2,5 uur gaan bellen, ontvangen we sowieso € 1.000,-. 
Het kan dus zijn dat je nog een keer een telefoontje krijgt. Sta onze vrijwilligers te woord en het zou natuurlijk super zijn als je ook een (extra) lot koopt of een bestaand lot laat koppelen aan Merwede/Multiplaat. Als je niet gebeld wilt worden, geef dit dan door via sponsoring@skcmerwede.nl. Ook als je wel gebeld wilt worden, kan je een mail sturen naar hetzelfde mailadres, zodat we je in ieder geval niet missen.
Iedereen die deze avond een lot koopt, ontvangt een cadeaucheck naar keuze van € 20,- (na incasscocheck) .

Op dit moment hebben we het minimaal aantal van 7 bellers maar we kunnen nog wel wat extra bellers gebruiken, zeker in Coronatijd waarbij de kans op afzeggingen aanwezig is. Halen we de 7 bellers namelijk niet, dan ook geen € 1.000,-. Wil je dus mee bellen? Graag!

Wil je niet mee bellen? Ook dan kan je ons helpen door naar je bestaande contacten (liefst ook niet leden) een app te sturen met de vraag of onze vrijwilligers ze mogen bellen. Bij akkoord, deel je je contact met 06-309 15 237 en gaan we uitleg geven hoe ze onze club kunnen steunen. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we in ieder geval die € 1.000,- binnenhalen. Dit is wel heel snel geld verdienen voor onze club en kunnen we niet laten lopen.
Wil je geen lot aanschaffen? Kijk dan eens voor in onze webshop om toch onze club te steunen: Webshop SKC Merwede/Multiplaat.

De sponsorcommissie
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca