Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

ALGEMENE LEDENVERGADERING UITGESTELD

  GEPUBLICEERD OP   14 OKTOBER 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Beste leden,

Op maandag 26 oktober hebben we de Algemene Ledenvergadering gepland. Als bestuur hebben we besloten om de Algemene Ledenvergadering te verplaatsen naar een latere, voor nu nog onbekende, datum.

Waarom kiezen we ervoor om de Algemene Ledenvergadering te verplaatsen?
Het is nu té onzeker of we de Algemene Ledenvergadering kunnen houden in de vorm die we gewend zijn, namelijk gezamenlijk met de leden terugblikken en vooruitblikken. We zijn ons ervan bewust dat we als bestuur de plicht hebben om binnen 6 maanden na afloop van het verenigingsjaar verantwoording af te leggen aan de leden. Dit betekent dat we formeel uiterlijk 31 december 2020 de Algemene Ledenvergadering gehouden moeten hebben. Hier hebben we echter nóg een uitstelmogelijkheid in wanneer de ‘Corona noodwet’ van kracht is. Dit houdt in dat na december nog drie maanden toegestaan is.

Wat gaan we de komende tijd doen om de ALV zo snel mogelijk te houden?
Het bestuur gaat zich oriënteren op alternatieve mogelijkheden om de Algemene Ledenvergadering te organiseren. We gaan er daarbij vanuit dat voor iedereen de Algemene Ledenvergadering toegankelijk moet zijn. Het kan dus zijn dat we een livestream organiseren waarbij ook een deel live aanwezig kan zijn of dat we alleen maar voor een livestream kiezen. De keuze is ook afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden. Heel misschien en daar hopen we natuurlijk op, kunnen we door het uitstellen de ALV wel op een gebruikelijke manier organiseren.

We hopen op jullie begrip voor deze situatie. Wanneer je dringende vragen hebt die niet kunnen wachten of goede ideeën, stel of vertel ze aan een van de bestuursleden via bestuur@skcmerwede.nl.

Blijf gezond. We will meet again!

Bestuur SKC Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca