Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE VOORZITTER: ER GEBEURT VEEL MAAR WE MOGEN WEER IETS MINDER!

  GEPUBLICEERD OP   2 NOVEMBER 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Beste Merwedianen,

Tijdens de persconferentie begin oktober kregen we te horen waar niemand op hoopte én waar veel mensen bang voor waren. Het klinkt misschien raar maar ik kreeg toch écht enig gevoel van opluchting; er moest iets gebeuren!

Zoals jullie weten werk ik in een ziekenhuis en we stevenen af op een vergelijkbare situatie of erger dan die in het eerste half jaar. Er moest iets gedaan worden om besmettingen te voorkomen en daarmee de toestroom op de ziekenhuizen te beperken; vandaar mijn werk-gerelateerde ‘opluchting’.

Ondanks de beperkingen op korfbalgebied gebeurt er best veel. Zo is er een Corona Assistentie Team opgericht (CAT). Dit CAT gaat ons helpen door de telkens wisselende overheidsmaatregelen te duiden en te ‘vertalen’ naar maatregelen bij onze vereniging. Fijn; want we hebben gemerkt dat deze taak, naast het besturen, veel te omvattend is door de continue wijzigingen.

Daarnaast hebben we als bestuur via Teams de vergaderfrequentie iets opgeschroefd. We zien/spreken elkaar nu vaak om de twee weken. We hebben ook besloten om de ALV te verplaatsen. We gaan nu zoeken naar een eventuele alternatieve methode en houden daarbij de wet en regelgeving goed in de gaten. We hebben overleggen met de gemeente over het sportakkoord, warmtenet, kantine verbouw; KNKV kortom we zitten niet stil.

Begin oktober bereikte ons het droevige bericht dat Joop Dekker is overleden en deze week Nel Krijgsman. Beide personen met een grote betrokkenheid bij onze vereniging. Een groot gemis voor degene die achterblijven waarmee we hen veel sterkte en kracht wensen.

Tot slot wil ik kort ingaan op het gemis van verbondenheid met onze vereniging. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan onze jaarlijkse Glossy welke binnenkort beschikbaar komt. Ik hoop dat dit blad bij iedereen het gevoel van verbinding (met elkaar….) met onze club weer wat doet aanwakkeren!

Voor nu wens ik iedereen weer een extra hartelijk groet toe; hou vol!

Mede namens het bestuur

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat.

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca