Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VRIENDENLOTERIJ STEUNT MERWEDE/MULTIPLAAT MET 5000 EURO

  GEPUBLICEERD OP   1 DECEMBER 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor SKC Merwede/Multiplaat uit Sliedrecht! De korfbalclub is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom éénmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. SKC Merwede/Multiplaat gaat het geld gebruiken om de club te verduurzamen door onder andere de verlichting te vervangen door energiezuinige ledverlichting.

Rick Landa van SKC Merwede/Multiplaat: “We zijn flink aan het verbouwen en willen graag een duurzaamheidsslag maken door de kantine te voorzien van energiezuinige ledverlichting. We zijn ontzettend blij dat we dit voor de club kunnen doen!”. We zijn de VriendenLoterij dan ook erg dankbaar.

Ook u kunt onze club steunen door een bestaand lot van de VriendenLoterij te koppelen aan onze vereniging. U kunt hiervoor bellen met de klantenservice van de VriendenLoterij: 088-020 10 20 maar een nieuw lot aanschaffen kan natuurlijk ook. Speel mee met de VriendenLoterij en steun SKC Merwede/Multiplaat. Wie weet bent u straks de 100e persoon waarvan het lot van de VriendenLoterij gekoppeld is aan onze vereniging.

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.



 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca