Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

JE KUNT EEN BELLETJE VERWACHTEN...

  GEPUBLICEERD OP   23 JUNI 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Op 25 maart was het de bedoeling dat je gebeld zou worden om een lot aan te schaffen van de Vriendenloterij. Door het coronavirus moesten wij dit uitstellen. Inmiddels mogen we weer bellen en er is een nieuwe datum geprikt: 14 juli kun je een belletje verwachten van één van onze vrijwilligers.

Zoals eerder aangegeven heeft SKC Merwede/Multiplaat al enige jaren een samenwerking met de VriendenLoterij. Bezitters van een lot kunnen aangeven dat zij speciaal onze vereniging willen steunen. SKC Merwede/Multiplaat ontvangt daarvoor jaarlijks een heel fijn bedrag wat helemaal ten goede komt aan onze geweldige vereniging. Voor de komende jaren verwachten wij een aantal grote uitgaven die op de financiën van de vereniging zullen drukken. Ook door de coronacrisis liggen de kantine-inkomsten stil. Uw steun is daarom hard nodig!

En zeg nou zelf, wat is er leuker dan kans te maken op mooie prijzen en daarnaast ongemerkt SKC Merwede/Multiplaat financieel te steunen…. Elk lot waarbij onze vereniging wordt gesteund levert een flink bedrag op van maar liefst € 78,40,- per jaar. Een lot kost € 14,00 per maand (14 trekkingen) en daarmee:
   -  maak je kans op mooie geldprijzen en prijzen in natura
   -  maak je onze vereniging heel erg blij

Lotnummers zijn makkelijk te onthouden want je 06-nummer is je lotnummer.

Om de opbrengst voor de vereniging te verhogen gaan vrijwilligers van Merwede/Multiplaat op dinsdagavond 14 juli telefonisch contact met je opnemen om te vertellen waarom wij jouw steun zo hard nodig hebben en natuurlijk hopen wij dat je één of twee loten wilt aanschaffen. Heb je uitdrukkelijk bezwaar om gebeld te worden dan kun je dit ook via sponsoring@skcmerwede.nl laten weten, maar het is toch altijd wel weer gezellig om een van onze vrijwilligers aan de lijn te krijgen!

Heb je al een lot maar is deze nog niet gekoppeld aan SKC Merwede/Multiplaat? Ook dit kun je aan ons doorgeven. Als je vooraf al weet dat je een lot aan wilt schaffen, stuur dan ook een e-mail naar sponsoring@skcmerwede.nl; ook als je op 14 juli niet bereikbaar bent. Tijdens de belavond ontvangen we namelijk een extra vergoeding van € 10,- per lot voor ieder lot dat verkocht wordt, vanaf 35 verkochte loten. Als je op 14 juli lid wordt, krijg je ook nog eens een cadeaubon naar keuze (na incassocheck) van € 20,-. Geen interesse in een lot van de Vriendenloterij, dan kun je ook “Vriend van Merwede” worden voor minimaal € 10,- per jaar.

Namens iedereen van SKC Merwede/Multiplaat alvast bedankt voor uw steun!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca