Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

WANNEER IS DE ALGEMENE LEDENVERGADERING?

  GEPUBLICEERD OP   2 JANUARI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Op maandag 26 oktober 2020 hadden we de Algemene Ledenvergadering gepland staan. Deze hebben we uitgesteld omdat we de Algemene Ledenvergadering toen niet konden houden in de vorm die we gewend zijn, namelijk gezamenlijk en live met jullie terugblikken en vooruit kijken. We hadden vervolgens gehoopt dat de Algemene Ledenvergadering nog op de gebruikelijke manier te organiseren zou zijn voor 31 december 2020. Helaas was dat door alle maatregelen ook niet mogelijk.

Wanneer is nu de Algemene Ledenvergadering?
De datum is nog niet bekend. We hebben door de ‘coronawet’ nog formeel uitstel tot 30 april om een Algemene Ledenvergadering te organiseren. Deze mag ook digitaal gehouden worden.

Wat gaan we de komende tijd doen?
We gaan een werkgroep samenstellen waarin we alle alternatieve mogelijkheden uitwerken. Voorop staat daarbij dat we er vanuit gaan dat de Algemene Ledenvergadering voor iedereen toegankelijk moet zijn. Maar ook dat we wel degelijk rekening moeten houden dat het fysiek bij elkaar komen dan mogelijk nog steeds niet toegestaan is of beperkt.

We hopen op jullie begrip voor deze situatie. Wanneer je dringende vragen hebt die niet kunnen wachten of goede ideeën, stel of vertel ze aan een van de bestuursleden via bestuur@skcmerwede.nl. Of sluit aan bij een van de digitale aansluitsessies met een delegatie van het bestuur.

Blijf gezond. We will meet again!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca