Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE PENNINGMEESTER

  GEPUBLICEERD OP   27 FEBRUARI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  De voortdurende coronamaatregelen blijven onze vereniging raken. Zo ook in financieel opzicht. Eerder schreven we al over doorlopende betalingsverplichtingen voor bijvoorbeeld het alarm, kassasysteem en onze verzekering.

Naast bovengenoemde betalingsverplichtingen, drukte ook de KNKV-contributie voor ingeschreven teams en leden sterk op onze doorlopende kosten. Recentelijk heeft het KNKV besloten om (voor een zeer beperkt deel) de KNKV-contributie kwijt te schelden. Als vereniging kunnen wij hierdoor nu ook onze leden tegemoet komen. Het bestuur heeft daarom besloten dat er in de maand april geen contributie geïnd zal worden. Er zal voor de maand maart dan ook geen contributie geïncasseerd worden. Indien je de contributie altijd zelf overmaakt, dan hoeft dat in de maand april dus niet.

Mocht je er wegens alle corona-omstandigheden tegenaan lopen dat het betalen van de contributie voor de daaropvolgende maanden een probleem wordt, dan zijn wij vanzelfsprekend bereid om met je naar een oplossing te zoeken. Je kunt je met vragen dan ook altijd wenden tot het bestuur of onze vertrouwenspersonen.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca