Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

HOE GAAT HET NU MET... RICK LANDA

  GEPUBLICEERD OP   10 APRIL 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  De coronacrisis zorgt ervoor dat we al bijna een jaar niet fatsoenlijk kunnen korfballen of met elkaar mooie dingen kunnen beleven. Voor iedereen heeft het een andere impact, ook voor onze leden. Vandaar dat we in deze nieuwe (en hopelijk tijdelijke) rubriek met leden spreken over hoe ze omgaan met deze ingewikkelde tijd.

 Hoe gaat het nu met: Rick Landa


NAAM:   Rick Landa
LID SINDS:   1997
IN HET DAGELIJKS LEVEN:   Director Corporate Risk & Treasury Management bij Rabobank.

HOE ZAG JOUW DOORDEWEEKSE DAG ER VOOR CORONA UIT?
Mijn werklocatie is het hoofdkantoor in Utrecht dus voor Corona was ik daar bijna iedere dag te vinden. Daarnaast ging ik vaak naar het buitenland om klanten te bezoeken. Voornamelijk in Zwitserland en Scandinavië. Ook klanten in Nederland werden veelvuldig bezocht.

EN HOE ZIET JE DAG ER NU UIT?
Gelukkig nog steeds iedere dag in Utrecht. Aangemerkt als ‘critical staff’ is aanwezigheid in Utrecht vereist en van al mijn vijftien collega’s ben ik de gelukkige om iedere dag naar kantoor te mogen komen. Helaas mogen wij fysiek nu geen klantenbezoek afleggen en daarom gaat alles virtueel. Dat is veel vermoeiender dan wanneer je echt tegenover je klant zit. 

WAAR HEB JE NU MEER TIJD VOOR?
Op zich heb ik niet veel meer vrije tijd, maar het is wel allemaal veel rustiger. Als lid van het Corona Assistentie Team heb ik wel meer tijd om de steeds maar weer veranderende regelgeving goed te interpreteren en hoe deze het beste kan worden toegepast voor Merwede/Multiplaat zodat de veiligheid van alle leden het beste beschermd kan worden. Het CAT hoopt hiermee het bestuur iets te kunnen ontlasten van hun vele taken.

WAT GA JE ALS EERSTE DOEN ALS ALLE CORONAMAATREGELEN WORDEN OPGEHEVEN?
Mijn agenda vol boeken met mooie klassieke concerten, want dat mis ik wel heel erg.

WAT IS JOUW LEUKSTE HERINNERING AAN MERWEDE?
Dat zijn toch wel de gloriedagen van de Recreanten. De basis voor een succesvolle ploeg was gelegd door een groot aantal oudgedienden en toen wij als ‘jonkies’ erbij kwamen hebben we veel geleerd van hen en konden wij uiteindelijk de lange zegereeks voortzetten onder leiding van onze trainer Arie Huisman.

TIJD OM JE FRUSTRATIES TE UITEN! WAAR HEB JE HET MEEST AAN GEÏRRITEERD IN CORONATIJD?
Ik erger mij zeer aan al die mensen die protesteren tegen alle maatregelen rond Corona en maar blijven roepen dat het een ‘griepje’ is. Zij zouden verplicht moeten worden om in een ziekenhuis te werken voor een paar dagen.

WAT ZOU JIJ IEDEREEN WILLEN MEEGEVEN?
Blijf vooruitkijken en weet dat er een dag komt dat Corona niet meer iedere dag ons leven zal beheersen en wij ermee om kunnen gaan in een normaler leven..   
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca