Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

LOODGIETERSBEDRIJF SIMON NIEUWE SPONSOR MERWEDE/MULTIPLAAT    

  GEPUBLICEERD OP   26 MEI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Ook loodgieters bedrijf Simon B.V. sluit zich, voor de komende 5 jaar bij ons sponsor collectief aan! Op ons buiten complex en in de Stoep zal het bekende rood groene logo zichtbaar zijn.

Loodgietersbedrijf Simon B.V. is totaalinstallateur voor de regio Sliedrecht, Gorinchem, Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam. De brede expertise strekt van cv-ketels tot zonnepanelen en van warmtepompen tot badkamers. Dus of het nu gaat om het verduurzamen van uw woning, ventilatie voor uw winkelpand of de verwarming van uw kantoor: zij helpen u graag verder. De gedreven specialisten van Simon B V staan voor u klaar voor vrijblijvend advies.

Mooi om te vermelden dat ook Simon B.V. een steentje zal bijdragen aan ons nieuwe clubhuis door het installeren van een nieuwe duurzame warm water installatie.
Waarbij een zonnecollector op het dak geplaatst wordt, waarbij warmte uit zonlicht gebruikt wordt om het water te verwarmen.

Je vindt Simon B.V. op de Stationsweg in Sliedrecht, waar je in de mooie showroom inspiratie kunt opdoen. Meer informatie via www.simonbv.nl.


 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca