Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

HYPOZEKERTOERNOOI 2021    

  GEPUBLICEERD OP   1 JUNI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Op 21 augustus zal SKC Merwede/Multiplaat de 2e editie van het Hypozekertoernooi organiseren, dit toernooi maakt onderdeel uit van de voorbereiding op het seizoen 2021/2022 dat begin september van start zal gaan.

Inmiddels zijn de deelnemende verenigingen en teams bekend: in de ochtend zal het programma voor de selectie-jeugdteams (B1, C1, D1) plaatsvinden, hier zullen RWA (Rhoon); ODO (Maasland) en Korbis (Waddinxveen) aan meedoen.

Vanaf 13 uur start het middagprogramma waar Merwede 1, Merwede 2 en Merwede A1 het zullen opnemen tegen RWA (Rhoon), HKV Achilles (Den Haag), Movado A1 (Dordrecht) en het Belgische Putse KC (Putte).

Het laatste fluitsignaal van de dag, zal tegelijk de start zijn voor een overheerlijke barbecue.

Vrijwilligers
Achter de schermen wordt hard gewerkt om ook deze versie van het toernooi tot een groot succes te maken. De organisatie kan dit niet zonder jouw hulp. Mocht je je willen aanmelden als vrijwilliger dan kan dit, stuur een email aan: hypozekertoernooi@skcmerwede.nl.

COVID-19
De organisatie zal de COVID-regels nauwlettend in de gaten houden en waar nodig zal het programma in overleg met het CAT-team aangepast worden.

Hypozeker Nederland
De naamgever van dit toernooi is jouw lokale adviseur op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financieringen. Onafhankelijk tussenpersoon voor ruim 25 hypotheekverstrekkers (met en zonder NHG) en verzekeraars. Nieuw: nu ook voor jouw zorgverzekering. Kijk voor meer informatie op: www.hypozekernederland.nl
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca