Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VRIENDEN VAN MERWEDE/MULTIPLAAT

  GEPUBLICEERD OP   2 JUNI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Na het succes van de verkoop van de voorraad van de kantine is besloten om de webshop aan te houden en de Club van 10 nieuw leven in te blazen. We noemen dit nu “Vriend van Merwede/Multiplaat”. In de Webshop kan je o,a. voor € 10,-, € 25,- of € 50,- Vriend van Merwede/Multiplaat worden.

Totaal hebben zich dit boekjaar tot nu toe 20 vrienden aangemeld. Daarnaast is aan de penningmeester gevraagd of de bijdrage van voorgaande jaren ingezet mocht worden. Totaal is er daardoor een bedrag te besteden van € 1.935,-. Aan de vrienden van afgelopen jaar is gevraagd waar ze dit bedrag aan willen besteden en er is uiteindelijk gekozen voor een bijdrage voor parasols. Er zal naar gekeken worden of dat dit jaar al haalbaar is.

Ook voor komend boekjaar kan je weer Vriend van Merwede/Multiplaat worden. Scan de QR-code, doe mee en beslis mee waar we de bijdrage aan gaan besteden. Er zijn al diverse andere leuke en goede ideeën aangedragen die voor volgend weer ingezet kunnen worden en wie weet heb jij nog wel een veel beter idee.

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca