Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

HYPOZEKERTOERNOOI GROOT SUCCES

  GEPUBLICEERD OP   1 SEPTEMBER 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zaterdag 21 Augustus vond de 2e editie van het hypozekertoernooi plaats. Om 09 uur werd het toernooi officieel geopend door voorzitter Adri Lugthart, waarbij Jean Louis Michielse van Hypzoker Nederland het startsignaal gaf voor de eerste wedstrijden.

De prijzen voor de deelnemende selectieteams in de leeftijdscategorie B, C en D-jeugd werden aan het einde van de ochtend als volgt verdeeld
- SKC Merwede/Multiplaat B1
- ODO C1
- Korbis D1

Het middagprogramma voor de A-, 2e- en 1e teams bestond uit een vierkamp met deelnemende verenigingen, RWA, HKV Achilles, Putse KC en Movado(A1).
Bij de A-teams en 2e teams wonnen respectievelijk Putse A1 en HKV Achilles 2. In de categorie 1e teams bleek uiteindelijk Putse K.C., dat uitkomt op het hoogste niveau in België, het sterkste team van de dag.

Aansluitend op de prijsuitreiking startte om 18 uur de barbecue, waar meer dan 100 leden, vrijwilligers en spelers aan deelnamen.
Onder deze deelnemers is tijdens de barbecue een weekend cabrio rijden verloot, dit werd beschikbaar gesteld door Ames Autobedrijf, dat deze dag 3 auto’s tentoonstelde op het terrein.

De organisatie wil alle vrijwilligers, deelnemende teams en uiteraard de sponsor Hypozker Nederland BV bedanken voor het mogelijk maken van deze fantastische dag!

Foto's Hypozekertoernooi ochtend
Foto's Hypozekertoernooi middag
Foto's Hypozekertoernooi avond
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca