Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MOOVLE KOMENDE 3 JAAR SPONSOR

  GEPUBLICEERD OP   1 SEPTEMBER 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Ook deze week, wanneer we steeds dichterbij de start van de competitie komen, weer goed nieuws vanuit de sponsorcommissie van onze vereniging!

Moovle zal ook de komende 3 jaar weer tot onze sponsors behoren en een advertentie plaatsen in de presentatiegids. Daarnaast zal de A2 worden voorzien van nieuwe wedstrijdkleding en tassen.
Erg leuk om te melden dat er binnenkort meer informatie bekend gemaakt zal worden over onze nieuwe wedstrijdkleding van het merk hummel, waarbij het A2 team dus 1 van de eerste Merwede/Multiplaat teams is die te bewonderen zal zijn in deze nieuwe frisse uitstraling!

Moovle is opgericht door Marinus van der Sluijs in 2016, nadat hij ruime ervaring had opgedaan met bovenmaatse zendingen en transporten van zware lading en machines en daarnaast diepgaande kennis over import & export distributieconcepten te hebben opgebouwd.

Moovle kan ook worden uitgesproken als "alles verplaatsen" (move all), wat aangeeft dat zij alles overal kunnen leveren. Elke kleur in het logo staat ook voor de respectievelijke Moovle diensten: oranje verwijst naar 'Veiligheid' bij zwaar hijswerk, blauw is de kleur voor de ''Ocean & Air'' diensten, terwijl zwart verwijst naar ''asfalt/tarmac en banden''.Moovle is dus dé logistieke dienstverlener voor machines en apparatuur wereldwijd.
Toewijding, betrouwbaarheid en respect voor goederen en relaties zijn de handelsmerken van het in Alblasserdam gevestigde bedrijf.

En Moovle groeit op dit moment en ze hebben dan ook een vacature openstaan.

Dus ben je of ken je een Merwediaan die een carrière wil bouwen in de wereldwijde logistieke dienstverlening rondom zware machines en apparatuur?

Kijk dan eens op https://www.werkenmetpassie.nl/vacature/assistent-expediteur/ (Werken met Passie, ook een gewaardeerde sponsor van onze vereniging, verzorgt het werving-en-selectie proces voor Moovle)'.
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca