Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

BESTEDING OPBRENGST NA SUCCESVOLLE ACTIVITEITEN

  GEPUBLICEERD OP   4 SEPTEMBER 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Als sponsorcommissie vinden we het belangrijk dat de leden weten waar we geld aan besteden. Afgelopen jaar was wel duidelijk dat een grote bijdrage naar de verbouwing van de kantine is gegaan. Daarnaast hadden we nog een aantal “potjes” staan waar we wat wensen uit konden betalen.

Vrienden van Merwede/Multiplaat 2021
Vanuit de Vrienden van Merwede/Multiplaat stond een parasol voor op het terras op nummer 1. Door een mooie bijdrage van onze drankleverancier was het mogelijk om zelfs 3 parasols aan te schaffen en daarnaast ook nog wens nummer 2 (reservebankjes) en 3 (bouwstofzuiger voor het uitzuigen van de korfbalputjes) te verwezenlijken.
 
Een mooi resultaat dus. Ook mooi om te vermelden dat het materiaal om de parasols te plaatsen geleverd is door onze sponsoren Van den Herik, Van Hattum en Blankevoort en DJPS. Mooi om dit weer met elkaar én voor elkaar te doen!

Oliebollenclinic 2020
Ook dit geld gaat naar een goed doel namelijk het werven van nieuwe leden. In juni is er het eerste korfbalfeest geweest en in september krijgt dit een vervolg. Net als in juni zal er spelmateriaal gehuurd worden van dit geld voor deze spectaculaire dag.

Verkoop Marktplaats/vrijwillige bijdrage 2e handskleding
Op Marktplaats worden spullen van leden verkocht en regelmatig krijgen we ook een bijdrage voor de kleding die weer naar de jeugdleden gaat. Dit jaar zal is er € 300,- geschonken worden voor nieuw trainingsmateriaal om de trainingen nog leuker te maken.

Zomeravondkorfbal
Marcella Roskam en Nel Broekzitter hebben zich sinds 2014 ingezet voor het zomeravondkorfbal. De opbrengst stond altijd nog gepland om te besteden aan de kantine. Nu deze verbouwing gerealiseerd is, is ervoor gekozen om die opbrengst te besteden aan extra picknicktafels voor op het terras.

Zoals jullie kunnen zien, zijn dit allemaal zaken waar we als leden profijt van hebben.
Heb je dus kleding die je niet meer draagt, doe mee met een evenement/actie zoals de oliebollenclinic/zomeravondkorfbal of wordt voor het seizoen 2021/222 Vriend van Merwede/Multiplaat. Ga snel naar de webshop van Merwede/Multiplaat. Of scan de QRcode op de tvschermen in de kantine. De vereniging en dus wij allemaal zijn daar weer erg mee geholpen.

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca