Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
BLIK OP DE JEUGD - ZATERDAG 11-09-2021
  GEPUBLICEERD OP   15 SEPTEMBER 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  De competities zijn na lange tijd weer begonnen. Zo ook voor onze jeugdteams. En dus blikken we weer met de een paar teams terug op afgelopen speelronde.

Merwede/Multiplaat C2
Zaterdag heeft de C2 tegen Vriendenschaar gespeeld, het was een spannende wedstrijd waarin de teams echt aan elkaar gewaagd waren. De 1e helft zijn de kinderen allemaal super goed gestart en was het 1e doelpunt voor ons. Na een aantal mooie schoten en doorloopballen was de stand in de rust 5-3 voor Merwede/Multiplaat. In de 2e helft heeft de C2 nog 1 schot gescoord. Na een spannende 2e helft waarin iedereen hard gewerkt heeft is de eindstand 6-6 geworden.

Merwede/Multiplaat E2
Na een spannende oefenwedstrijd vorige week met een winst van 8-7 was het deze week tijd voor de eerste competitiewedstrijd op de velden van Oranje Wit! Merwede/Multiplaat E2 kwam de wedstrijd rustig op gang. Na 10 minuten stond het opeens al 7-0! Het tweede kwart werd de mand wat minder vaak geraakt en we gingen rusten met een 8-1 stand. In het derde kwart werden er weer wat doelpunten gemaakt en we gingen het laatste kwart in met een stand van 13-q1. In de laatste 10 minuten kwam Oranje Wit wat meer aan de bal en dit leverde ook wat doelpunten op. De scheids floot de wedstrijd af met een eindstand van 16-3! Met een positief gevoel gaan we de volgende tegenstander tegemoet!
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca