Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
KANTINE NU OOK OFFICIEEL GEOPEND VOOR SPONSOREN
  GEPUBLICEERD OP   30 SEPTEMBER 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen woensdag werd, in navolging van de opening voor onze leden, onze nieuwe ‘’huiskamer’’ ook officieel geopend voor onze sponsoren en donateurs. Alles was in gereedheid gebracht voor een knallend feestje, wat later op de avond ook werkelijkheid zou worden…

Onze sponsor Bart Adriaanse was aanwezig met heerlijke sate, pulled pork, salades en heerlijke tapas, de bar en de BBQ werden bemand door vrijwilligers (top!) en buiten waren ‘s middags al tenten klaar gezet om ook daadwerkelijk in de open lucht te kunnen genieten van het bereide eten.

De avond werd geopend door onze voorzitter Adri Lugthart die zijn dankbaarheid uitsprak voor de trouw van onze sponsors, ook in de voor velen moeilijke coronaperiode. En uiteraard werd er ook gerefereerd aan het feit hoe blij we als vereniging zijn dat we onze sponsoren in goede gezondheid konden ontvangen in onze schitterende nieuwe kantine.

Dat de metamorfose naar waarde geschat werd, was te merken aan de reacties van de aanwezigen; ‘’schitterend", "een plaatje", "iets om trots op te zijn als vereniging’’, uitspraken waar we ons ten volle bij kunnen aansluiten!

Het was een gemeleerd gezelschap van ruim 70 personen die uiteindelijk naar binnen moesten verhuizen vanwege een oud-Hollandse wolkbreuk en donder en bliksem die rond de klok van 8 uur boven ons complex los barstten.

Dat was ook direct de opmaat naar de speech van Walter Borsje, die inging op de budgettaire uitdagingen aan het begin van het project en hoe de projectgroep, door de inzet van veel vrijwilligers en de cooperatie met verschillende lokale sponsoren met elkaar en voor elkaar tot een schitterend eindresultaat zijn gekomen en… ruim binnen de initiële begroting.

En passant werd ook nog een van onze sponsoren, die haar verjaardag deze avond vierde, in het zonnetje gezet met een schitterende bos rood met witte rozen en uiteraard werd ‘’het lang zal ze leven’’ ingezet.

Samenvattend kunnen we, als sponsorcommissie, spreken van een geslaagde avond. Gezellig, ongedwongen en ‘’ons kent ons’’, perfect passend bij de familievereniging die Merwede/Multiplaat is en altijd zal blijven. Een grote dank, nogmaals, vanuit onze zijde aan alle vrijwiliggers die de verbouwing en ook de beide openingen mogelijk hebben gemaakt. Het is een feest geweest om met elkaar en voor elkaar ons complex een flinke ‘’boost’’ te hebben gegeven en zo ook ons visitekaartje af te geven aan bestaande en nieuwe sponsoren.

Namens de sponsorcommissie,

Bernadette Struijk
Rick Landa
Jacolien Kamperman
Sofie Kamperman
Michel Kraaijeveld
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca