BLIK OP DE JEUGD: ZATERDAG 23-10-2021
  GEPUBLICEERD OP   23 OKTOBER 2021  |  MEER NIEUWS..

Ook de jeugd was afgelopen zaterdag weer actief op het veld. Hoe hebben Merwede/Multiplaat C1 en B1 het er afgelopen weekend vanaf gebracht?

Merwede/Multiplaat C1
Merwede C1 sloot afgelopen zaterdag de competitie af met een mooie overwinning. Vooraf was het zaak om onderschatting te voorkomen, aangezien de tegenstander KCC C1 alles met ruime cijfers verloren had. Gelukkig begonnen we scherp aan de uitwedstrijd in Capelle aan den IJssel en wisten we de eerste helft naar de juiste kansen toe te spelen. Daarbij probeerden we verdedigend met het gehele team extra veel druk te geven, om ze snel de bal weer te kunnen veroveren. Dit resulteerde in een mooie 1-8 ruststand. De tweede helft sloop er langzaam wat nonchalance in. Dit zorgde ervoor dat we wat minder scherp in de afronding werden. Ondanks dat we ook de tweede helft veel grote kansen wisten te creëren, lukte het niet om weer 8 goals te maken. Al met al hebben we het krachtsverschil uit weten te drukken op het scorebord met een 4-14 eindstand. Niet eerder hebben we zo veel goals weten te maken deze competitie. Zo is de stijgende lijn te zien in het team. Hopelijk kunnen we deze stijgende lijn in de zaal doorzetten!

Merwede/Multiplaat B1
Afgelopen zaterdag had Merwede/Multiplaat B1 de laatste competitiewedstrijd tegen DeetosSnel B1 op het programma staan. De wedstrijd liep in de eerste helft gelijk op. Er werden veel kansen gecreëerd maar de doelpunten vielen bij beide ploegen niet. In de rust was de tussenstand 8-6 voor Merwede. In de tweede helft zetten Merwede een tandje bij en werden de doelpunten wel afgemaakt. Dit resulteerde dan ook in een 16-12 overwinning!