Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
WORD JIJ EEN VAN DE HEROES FOR CHARITY?
  GEPUBLICEERD OP   1 SEPTEMBER 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Wil jij jouw sportiviteit inzetten om een positieve impact te maken? Dan is een van de uitdagingen van onze nieuwste sponsor, Heroes for Charity, echt iets voor jou.

Heroes for Charity
Heroes for Charity, opgericht door Merwediaan Simone de Graaf, organiseert (sportieve) challenges waarmee deelnemers geld inzamelen voor een goed doel naar keuze. Bij challenges kun je denken aan het beklimmen van de Kilimanjaro, fietsen van Vietnam naar Cambodja of een lange wandeltocht door Nederland. Kijk op www.heroesforcharity.nl om te zien welke challenge bij jou past.

Impact maken
Als je een van de uitdagingen aangaat, kies je zelf voor welk goed doel je geld inzamelt. Het maakt niet uit hoeveel geld je ophaalt; of het nu € 5, € 50 of € 5.000 is, het goede doel is geholpen en je maakt dus altijd een positieve impact.

Sponsor
Je hebt Heroes for Charity misschien al gezien in het programmaboekje van het Hypozekertoernooi. Maar daar blijft het niet bij: ook bij de Ladies night zal Heroes for Charity aanwezig zijn en er komt een mooi reclamedoek te hangen bij de velden. Heroes for Charity behoort hiermee, in ieder geval de komende drie jaar, tot het sponsorcollectief van Merwede/Multiplaat.

Meer weten?
Wil je meer weten over Heroes for Charity of de challenges? Kijk op de website of social media kanalen of neem contact op met Simone via 085 – 060 24 21.

Heroes for Charity
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca