Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
SCHOOLKORFBALTOERNOOI GROOT SUCCES!
  GEPUBLICEERD OP    10 MEI 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen vrijdag 6 mei kon het schoolkorfbaltoernooi van SKC Merwede/Multiplaat na 2 jaar eindelijk weer plaatsvinden. Oorspronkelijk stond het toernooi in oktober 2021 gepland, maar vanwege het slechte weer was het verplaatst naar de meivakantie in 2022. En wat was het een succes!

Met het zonnetje in de lucht, stroomde het korfbalveld om half 9 vol met een hele hoop kinderen uit groepen 1 t/m 8 van de Sliedrechtse basisscholen. Om 9 uur startte het toernooi voor de groepen 3 t/m 8. Zij speelden echte korfbalwedstrijden tegen elkaar. Door 26 teams werd er gestreden voor de beker, maar stond vooral het plezier voorop.

Om 10 uur startte er voor de kleuters van groep 1 en 2 een heuse korfbalclinic. Aan maar liefst 60 kleuters werden de eerste kneepjes van het vak op een speelse manier aangeleerd.

Rond een uur of 12.30 uur kwam het toernooi aan zijn einde en was daar de prijsuitreiking. De Prins Willem-Alexanderschool nam de meeste trofeeën mee naar huis. Alle kinderen hebben hard en zeer sportief meegedaan. Als dank voor het deelnemen kregen alle kinderen een lekker zakje snoep en een aandenken namens de vereniging mee naar huis.

Tot volgend jaar!

Organisatie schoolkorfbaltoernooi SKC Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca