Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
UPDATE OVER DE G
  GEPUBLICEERD OP   31 MEI 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Er is veel gebeurd bij de G en daarom is het de hoogste tijd voor een update.

Nieuwe G-leden
Ondanks corona zijn er bij de G flink wat leden bijgekomen. De nieuwe gesponsorde shirts “Word jij mijn ploegmaatje?” hebben hier zeker aan bijgedragen, waardoor diverse medebewoners van onder andere de Merwebolder lid zijn geworden. Uiteraard hebben zij ook gelijk een shirt gekregen. Ook weten oud-leden ons weer te vinden en zijn weer lid geworden. Er zijn nu maar liefst 21 G-leden die iedere week met veel enthousiasme trainen.

Het niveauverschil is door de extra aanwas wel wat groter en daarnaast zie je hoe belangrijk het ook voor deze groep is om te bewegen. Mooi om te zien dat iemand die de eerste training nog niet kon rennen, dit nu wel kan. Als trainers kunnen we nog wel wat extra hulp gebruiken voor komend seizoen zodat we alle G-leden de aandacht kunnen geven die ze verdienen. Je hoeft geen korfbaltalent te zijn om te helpen bij een training en alle hulp is welkom. Ook als je bijvoorbeeld een keertje in kan springen als een vaste trainer er niet is. Ook een luisterend oor is ook al erg fijn om de trainers te ontlasten. Als trainers vinden we het echt ontzettend leuk om een bijdrage te leveren aan deze prachtige groep mensen.

Bijdrage uit stimuleringsfonds NOC/NSF
Bij het NOC/NSF kon een stimuleringsbudget aangevraagd worden ter promotie van de sportactiviteiten voor de G en het aanschaffen van specifiek sportmateriaal voor deze doelgroep. Goed om te vermelden dat het NOC/NSF akkoord is gegaan met onze aanvraag Van deze bijdrage worden onder andere tchouks aangeschaft. Uiteraard kunnen de tchouks ook ingezet worden bij alle trainingen.

Deelname Special Olympics 2022
Leuk om te melden is dat we ook dit keer weer met onze vereniging aanwezig zijn op de Special Olympics. Op 10 juni reizen we met 9 spelers en 5 man begeleiding af naar dit prachtige evenement.

De Special Olympics Nationale Spelen 2022 in Twente is het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Met maar liefst 25 sporttoernooien in 14 Twentse gemeenten gaan meer dan 3.000 atleten en begeleiders afreizen naar Twente.

Om het evenement te bekostigen heeft een anonieme sponsor een flinke bijdrage geleverd, zodat het een betaalbaar evenement is. Ook Scheepswerf J. Schlieker & Zn. heeft een donatie gedaan. Daarnaast zijn er lege flessen ingezameld bij 2 werkgevers, heeft een ouder workshops gegeven en zijn door Fem, die vanaf de start van de G al speelster is, kaarten gemaakt en verkocht en is de hele bijdrage hiervan ook afgestaan voor de Special Olympics. Albert Heijn Sliedrecht zal spelers en begeleiders voorzien van sportdrank en wat lekkers. Allen hartelijk dank voor deze donaties en we wensen de G-leden ontzettend veel plezier op de Special Olympics.

Wat zou het leuk zijn als we wat spontane aanmeldingen krijgen om ons te helpen met trainen of begeleiding bij de wedstrijden van de G van deze fantastische groep mensen. Stuur een mail naar gkorfbal@skcmerwede.nl. Ook als je interesse hebt om de opening op 10 juni bij te wonen in Twente kan je een mail sturen. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca