Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
VAN DE VOORZITTER
  GEPUBLICEERD OP   7 JUNI 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Beste Merwedianen,

Wanneer je tijdens een competitiedag onze accommodatie op loopt, of zoals ik onlangs deed tijdens een trainingsavond dan lijkt het allemaal weer bijna normaal!

Het is, zeker op de dinsdag- en donderdagavonden, best wel weer een gekrioel. Tel daar die bewuste dinsdag de avondvierdaagse lopers bij op en het was gewoon zoeken naar een plekje voor de fiets.

Ik had samen met de penningmeester Leon een afspraak met Hans Liefrink, de voorzitter van de businessclub, om eens bij te praten. Nu ik er toch was kon ik gelijk een oude bekende de hand schudden: Arthyn Muller. Natuurlijk kon ik hem vertellen dat we blij zijn dat hij bereid was het stokje van de iets eerder vertrekkende Raymond Mollet over te nemen.

Ik stap net weer binnen om alle pinksterkampdeelnemers uit te zwaaien en volgende week starten de Special Olympics. Kortom het bruist weer een beetje bij SKC Merwede/Multiplaat.

Een aantal weken terug heb ik alle leden (of de ouders van jeugdleden) geïnformeerd over de bijeenkomsten die we organiseren. Bijeenkomsten begeleid door een externe deskundige en bijeenkomsten die qua opbrengst richting moeten geven aan onze vereniging en uiteindelijk ook hoe we SKC Merwede/Multiplaat daarvoor het beste kunnen inrichten/besturen.

Er zijn inmiddels twee bijeenkomsten geweest waarbij al veel input is gegeven over wat beter/anders kan en ook zelfs al ideeën welke commissies en dergelijke daarvoor nodig zullen zijn.

We hebben nog één bijeenkomst voor de boeg; woensdag 15 juni. Bij deze bijeenkomst zal, op advies van Steef, geen bestuur aanwezig zijn zodat leden die het lastig vinden om feedback of advies te geven waar bestuursleden bij zijn, mogelijk vrijer kunnen spreken.

We hopen dat ook op deze avond veel leden of ouders van leden hun stem laten horen! Inschrijven kan via de link op de website of in eerder ontvangen e-mails.

Houd de mail of de website in de gaten; er komt nog een afsluitende bijeenkomst om alle resultaten én vervolgstappen te bespreken. Korfballen doen we met elkaar en voor elkaar… Richting bepalen of nadenken wat onze club nodig heeft hoort daar ook bij, dus kom!

Een hartelijke groet namens het bestuur.

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca